Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Radio Novi Sad domaćin 13. „TAKTONS-a”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

30. 09. 2011.

Radio Novi Sad domaćin 13. „TAKTONS-a”

Međunarodno takmičenje tonskih snimatelja "TAKTONS" biće održano od 9. do 12. novembra u prostorijama Radio Novog Sada. „TAKTONS” koji se ove godine održava po 13. put organizovaće Radiodifuzna ustanova Vojvodine, "Radio Televizija Novi Sad".



Cilj takmičenja je da se stekne uvid u ostvarenja iz oblasti snimanja zvuka u protekle dve godine i obezbedi profesionalno ocenjivanje tehničkog kvaliteta zvučnih zapisa na osnovu jedinstvenih parametara.

Ove godine na takmičenju će učestvovati tonski snimatelji iz Radio Televizije Slovenije, HRT-a, Radio Televizije BiH, Radio Televizije Republike Srpske, Austrijskog radija, MTVA (Mađarski radio), Radio Televizije Slovačke, Makedonske Radio Televizije, Radio Televizije Crne Gore, Rumunskog radija, RTS-a i domaćina Radio Televizije Vojvodine.

U toku takmičenja, učesnici i posetioci moći će da se na štandovima proizvođača upoznaju sa najnovijim uređajima, koje će imati prilike i da isprobaju.

Ove godine se 12. novembra održava i prva međunarodna naučno-stručna konferencija iz oblasti primenjene akustike i audio tehnike u organizaciji Fakulteta Tehničkih Nauka iz Novog Sada, Srpske AES Sekcije i Radio Televizije Vojvodine. Na ovoj konferenciji, koja je jedna od pratećih manifetacija ovogodišnjeg „TAKTONS-a”, eminentni stručnjaci iz regiona držaće predavanja i predstavljati svoje radove.

Detaljnije informacije možete pogledati na sajtu www.taktons.org.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi