Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS osim Fejsbuka i na Tviteru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

14. 09. 2011.

UNS osim Fejsbuka i na Tviteru

Udruženje novinara Srbije otvorilo je pre dve godine nalog na Fejsbuku, a od sad će i preko društvene mreže Tviter obaveštavati javnost o svojim aktivnostima.



Pres služba UNS-a zadužena i za ovaj vid komunikacije sa članovima i svima koji su se UNS-u priključili na društvenim mrežama koristiće mogućnosti koje pruža ovakav vid direktne komunikacije sa javnišću za brz protok informacija i ideja.

UNS će redovno ažurirati naloge na ovim socijalnim mrežama, odgovarati na pitanja i primati sugestije koje budu slali Fejsbuk prijatelji i pratioci na Tviteru.

Dok dužina Fejsbuk statusa nije ograničena brojem karaktera, Tviter je za 5 godina svog postojanja pokazao svetu koliko moćni mogu biti 140 znakova kolika je dozvoljena dužina svakog statusa, odnosno "tvita".

Tviter i Fejsbuk su najpopularnije društvene mreže današnjice sa milionima korisnika.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi