Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Objavljena tri hiljadita vest na UNS-ovom sajtu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

18. 04. 2012.

Objavljena tri hiljadita vest na UNS-ovom sajtu

Na sajtu UNS-a www.uns.org.rs objavljeno je 3000 informacija i multimedijalnih sadržaja u poslednje četiri godine. UNS-ova pres služba napravila je oko 2000 vesti, saopštenja, audio i video sadržaja, dok su ostale informacije o novinarima i medijima prenošene na sajt iz drugih medija.

Najveći broj vesti, 1020, objavljeno je u rubrici „UNS Info’’. U rubrici „Novinarsko ćoše’’ objavljeno je 330 različitih informacija, pisama sa novinarskim i problemima u medijima, zanimljivosti, postavljeno je 450 „UNS reagovanja’’ i 120 „Novinarskih anegdota’’. U rubrici "Konkursi" obaveštavali smo članstvo i medijsku zajednicu o stipendijama, nagradnim konkursima i ponudama za posao.


Na sajtu je moguće pronaći 13 akcija i peticija koje je UNS vodio. U toku su dve akcije „Izgradimo spomen kuću Pere Todorovića“ i prikupljanje novca za pomoć obolelom kolegi Risti Kuburi. Među realizovanim akcijama nalaze se: „Izgradimo toranj na Avali’’, „Ulice Ćuruviji i Pantiću’, „Kačareviću omogućiti odbranu sa slobode’’ i druge.

Na podsajtu Pres centra u rubrici „PC Info’’ Pres služba objavila je 85 vesti. U „Arhivi dešavanja’’ zabeležio je 170 događaja koji su u poslednje dve godine održani u Pres centru UNS-a u Knez Mihailovoj 6/III.

Video snimci i fotografije događaja u Pres centru mogu se preuzeti sa sajta, a konferencije se mogu pratiti i uživo na sajtu Pres centra (live streaming).

Razvijajući moderan pristup informisanju članstva, medijske zajednice i javnosti UNS će do polovine maja pokrenuti redizajniranu i moderniju verziju svog sajta i podsajta Pres centra.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi