Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Formirana komisija Leskovca za projekte u oblasti medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

16. 03. 2016.

Izvor: Jugpres

Formirana komisija Leskovca za projekte u oblasti medija

Na 102. sednici Gradskog veća doneta je odluka o formiranju komisije za izbor projekata – programa iz oblasti javnog informisanja, koji će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta grada Leskovca za 2016. godinu.

Za članove komisije stiglo je šest prijava: Jelka Jovanović, urednik „Novog magazina“ iz Beograda, Goran Vlatković, novinar OK radija u Vranju, Milorad Doderović, dopisnik programa australijskog SBS radija, Aleksandar Davinić, dopisnik „Kurira“, Srđan Conić, dopinsnik RTS-a iz Leskovca i Mario Radojković, direktor „Banker radija“ u Nišu i član Saveta udruženja radio stanica Srbije.

Gradska uprava za društvene delatnosti je dala predlog da komisiju čine: Srđan Conić, dopisnik RTS-a, Aleksandar Davinić, dopisnik „Kurira“ i Goran Vlatković, glavni i odgovorni urednik OK radija iz Vranja, što je Gradsko veće i prihvatilo.

Inače, odlukom o budžetu grada za finansiranje programa u oblasti javnog informisanja u 2016. godini izdvojeno je 20 miliona dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi