Naslovna  |  Aktuelno  |  Šta je UNS rekao, a šta (ni)je objavljeno  |  Netačno preneta izjava urednice sajta UNS-a u „Kuriru“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Šta je UNS rekao, a šta (ni)je objavljeno

17. 01. 2018.

Izvor: UNS

Netačno preneta izjava urednice sajta UNS-a u „Kuriru“

Sandra Mališić iz „Kurira“ pozvala je juče urednicu sajta UNS-a Kristinu Kovač za izjavu povodom tvrdnje predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića da broj na koji ga je UNS zvao, a koji je dobio od redakcije „Kurira“, nije njegov, niti je ikada bio.

UNS je, inače, ranije tog dana Jovanovića zvao povodom tvrdnji novinara „Kurira“ Bobana Karovića da mu je Jovanović pretio nezadovoljan njegovim tekstom u „Kuriru“.

Odgovor Kristine Kovač „Kuriru“:

- Pozvala sam dva puta, zvonilo je do kraja, ali se niko nije javio. Posle objavljivanja saopštenja (u kom smo naveli da se Jovanović nije javio na pozive UNS-a), redakciju UNS-a je pozvao Uroš Egić i rekao da to nije broj telefona lidera LDP-a, već da će mi se Jovanović javiti na drugi broj. Na taj broj se Jovanović posle i javio.

Odgovor objavljen u onlajn i štampanom izdanju „Kurira“:

- Pozvala sam dva puta, zvonilo je do kraja, ali se niko nije javio. Posle toga javio se Uroš Egić (član medijskog tima LDP, prim. nov.) i rekao da to nije telefon lidera LDP, već da će mi se Jovanović javiti na drugi broj. Onda se umesto lidera LDP ponovo javio Egić, rekavši da Jovanović nikada nije koristio taj broj.

Iako je urednica sajta UNS-a Kristina Kovač juče, nakon objavljivanja teksta, dva puta zamolila Sandru Mališić da izjavu ispravi, to nije urađeno.

 



Komentari (1)

ostavi komentar
pet

25.05.

2018.

КОСта [neregistrovani] u 17:36

Интелигентно, нема шта..!

Својевремено сам на слижбеном путовању боравио у ТВ дописништву у Шабцу. Присуствовао сам кад уредница грди новинара што јој овај није обезбедио интервју са Чанком. На моје питање у чему је Чанак релевантан, она ми је, "савим бистро", одговорила да је он "главни за
Војводину" (иако једва прескаче цензус). Исто је и са Чедом. У чему је Чеда релевантан!?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi