Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vulin: Uhapšen jedan napadač na Daška Milinovića, za drugim se intenzivno traga
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 04. 2021.

Izvor: Danas

Vulin: Uhapšen jedan napadač na Daška Milinovića, za drugim se intenzivno traga

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića, navodi se u saopštenju iz ministarstva.

„Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe poznat, se intenzivno traga, kao i za organizatorima i naručiocima, o kojima takođe imamo saznanja“, rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu pokazali su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog građanina u našoj zemlji.

„Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti“, poručio je Vulin.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi