Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Uspešno startovao "Blic Crna Gora"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 07. 2012.

Autor: B. C. G. Izvor: Blic

Uspešno startovao "Blic Crna Gora"

Kompanija „Ringijer Aksel Springer“ proslavila novo izdanje

 

Kompanija „Ringijer Aksel Springer“ sinoć je u klubu „Purobeach - Porto Montenegro“ u Tivtu upriličila svečani koktel povodom uspešnog lansiranjua dnevnog lista „Blic Crna Gora“. Svečanom prijemu prisustvovi su brojni gosti, srpske i crnogorske javne scene i mnoge druge poznate ličnosti. Prisutnima se prvo obratio Radmilo Tadić, odgovorni urednik "Blica Crna Gora".

- Izuzetna nam je čast što je nakon petnaest godina uspešnog plariranja na regionalnom tržištu, „Blic“ pokrenut i u Crnoj Gori.Već danas možemo reći da je ovaj list omiljeni dnevni list građana. To potvrđuje prodaja od preko deset hiljada primeraka dnevno - rekao je Radmilo Tadić, a nakon njega svoje zadovoljstvo iskazao je i Veselin Simonović, glavni urednik "Blica".

- Pre 35 godina otišao sam iz Podgorice a ovim izdanjem „Blica“ se osećam kao da sam se vratio kući. Poslednjih petnaest godina sam zadužen za izdanje „Blica“ u Srbiji i mogu da kažem da sam ponosan što ljudi i posle toliko vremena veruju u nas, što i ne čudi, s obzirom na verodostojnost informacija koje svakodnevno plasiramo javnosti. S toga me i ne čudi netrpeljivost kolega ali dok god je tako znači da vredimo i siguran sam da će tako biti i u budućnosti - rekao je Veselin Simonović.  

Pored generalne direktorke kompanije, Jelene Drakulić Petrović, svečanosti su prisustvovali: amasador Slovačke František Lipka, ambasador Nemačke Pius Fišer, predstavnici američke ambasade, ambasadorka Ukrajne Oksana Sljusarenko, predstvanici ruske ambasade, jedan od ambasadora Unicefa Bernamin Berks, ministar saobraćaja u Vladi Crne Gore Andrija Lompar, legendarni pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom, glumac i reditelj Mima Karadžić, ugledni srpski biznismen Miodrag Kostić i mnoge druge javne ličnosti iz sveta politike i šoubiznisa.  

Za dobru atmosferu bio je zadužen popularni pevač Bojan Marović, koji je svečanost učinio još prijatnijom.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi