Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Večernje novosti najčitanije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 03. 2009.

Izvor: Večernje novosti

Večernje novosti najčitanije


"Večernje novosti" najčitanije su dnevne novine u Srbiji u januaru mesecu ove godine - pokazalo je istraživanje agencije „ABC Srbija“, jedine u našoj državi osposobljene za oditovanje tiraža novina.

Podaci za januar govore da su „Novosti“ imale ukupan prosečan prodati tiraž od 146.572 primerka. Više nego ijedan drugi list u našoj zemlji.

U istom periodu, drugi je dnevni list „Blic“, a treći „Pres. Na četvrtoj poziciji je „Politika“, koja je u prvom mesecu 2009. dnevno prodavala znatno manji tiraž od prve trojke.

Za „Novosti“ se opredelio najveći broj čitalaca u Srbiji, bez obzira što nisu kao konkurenti vodile nagradne igre. Uz to, naš list je sa cenom od 30 dinara, zajedno sa „Politikom“, i najskuplji.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi