Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Inicijativa za formiranje strukovnog udruženja novinara Pirota
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 01. 2010.

Izvor: Danas

Inicijativa za formiranje strukovnog udruženja novinara Pirota


Pirot - Predstavnici lokalnih elektronskih i štampanih medija u Pirotu i dopisnici republičkih medija, uz podršku lokalne samouprave, pokrenuli su inicijativu za formiranje aktiva novinara Pirota, prvog strukovnog udruženja u ovom gradu.

Na sastanku je formiran Inicijativni odbor koji će imati zadatak da zakaže osnivačku skupštinu na kojoj će biti izabrani organi aktiva i definisani ciljevi ovog novinarskog udruženja u Pirotu.

U ovom gradu osim lokalnih medija - TV Pirot, TV „Pi kanal“, JP Radio Pirot, Radio „Sport plus“ i Radio „Tanuki“, nedeljnika „Sloboda“ i „Pirotskih novine“, rade i dopisnici brojnih republičkih medija - RTS-a, „Blica“, „Večernjih novosti“, Agencije Beta, „Presa“, Danasa i „Politike“.

Z. P.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi