Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  WAZ pokreće internet izdanje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 01. 2010.

Izvor: Politika

WAZ pokreće internet izdanje


Esen – Poštovane kolege, za nekoliko dana, tačnije 1. februara, naš međunarodni Onlajn-servis WAZ.

Euobserver.com dobiće onlajn-izdanje. Uveren sam da ćemo privući nove čitaoce, ali i oglašivače. Snaga naše kuće zasniva se na njenom dugotrajnom iskustvu u Nemačkoj i stručnosti bez premca u jugoistočnoj Evropi koje smo spojili u našem predstavništvu u Briselu.

WAZ.Euobserver predstavlja sledeći korak koji treba da naglasi sve ono što znamo da radimo bolje od ostalih: da iz Nemačke preko Brisela stignemo u najuzbudljiviji region Evrope.Zahvaljujući uspehu, svi i svako pojedinačno, imaće koristi. A da bi ostvarili uspeh, potrebni su svi. Drago mi je da ste i vi deo njega i da tako energično podržavate ovaj ambiciozni poduhvat. Iz sopstvenog iskustva znam koliko je uzbudljiv i raznovrstan jugoistočni ugao našeg kontinenta. Takođe, sam mogu da potvrdim da u tom delu politički i ekonomski nije uvek lako. Ali, opštepoznato je da to ne predstavlja smetnju za novinare.

WAZ.Euobserver živi od priča i objašnjava našim klijentima šta se dešava u jugoistočnoj Evropi. Profesionalnim žargonom rečeno: živi od kvalitetnog sadržaja i njihovih autora. Da pojednostavim: potrebno nam je da ubedljivi članci stižu redovno i pouzdano. Veliko je interesovanje i tražnja za interesantnim izveštajima o balkanskom regionu napisanim na engleskom jeziku. Siguran sam da vaši novinari imaju mnogo toga da ponude. Naš Onlajn-servis pruža šansu – naročito za mlade ambiciozne novinare – da postanu poznati izvan granica svoje zemlje.

Molim vas, ohrabrite i podstaknite posebno kolege koje vladaju engleskim jezikom da iskoriste ovu priliku.Sa visokouvaženim vebsajtom WAZ.Euobserver.com imamo prvoklasnog partnera koji će nam pomoći da ostvarimo ovaj projekat na profesionalan način. Kancelarija u Briselu spremna je da prezentira priče iz vaših novina – članke i fotografije – na atraktivan način. Računam na vašu predanu saradnju.

Bodo Hombah

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi