Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bez dogovora VAC-a i "Dnevnik holdinga"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 06. 2010.

Izvor: Pres

Bez dogovora VAC-a i "Dnevnik holdinga"

Novi Sad - Predstavnici nemačke medijske kompanije VAC i novosadske novinsko-izdavačke kuće „Dnevnlk holding" nisu juče postigli dogovor o spomim pitanjima u vezi sa zajedničkim preduzećem „Dnevnik Vojvodina pres", u čijem sastavu se nalazi i list „Dnevnik". VAC je vlasnik 55 odsto akcija DVP-a, a „Dnevnik holding" 45.


U toj izdavačkoj kući saopštili su da ih je VAC obavestio kako će narednih nedelja početi pregovore sa zainteresovanim licima o prodaji svog dela akcija što „Dnevnik holding" smatra neprihvatljivim jer ima pravo preče kupovine.

Predsednik UO te kuće Zlatimir Momirov izjavio je da oni neće odustati od prava preče kupovine i da, ako ne bude pozitivnih pomaka u razgovorima sa VAC-om, ostaje da se problemi reše sudskim putem.

A. G. K

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi