Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radio se ne prodaje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 10. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Radio se ne prodaje

Agencija za privatizaciju Republike Srbije ponovo je donela zaključak o prekidu privatizacije JP “Radio Subotica” na period do šest meseci, počevši od septembra ove godine, saopštio je juče direktor Radio Subotice Toni Bedalov.

U saopštenju se navodi da se u zaključku Agencija poziva na odluku Vlade Srbije, po kojoj se prekida privatizacija radio i televizijskih stanica koje emituju program na jezicima nacionalnih manjina.

S obzirom na to da se grad Subotica kao osnivač izjasnio da Radio Subotica emituje programe na jeziku nacionalnih manjina i da je protiv privatizacije JP “Radio Subotica”, Agencija za privatizaciju peti put je prekinula privatizaciju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi