Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Privatnoj TV 5.000 evra mesečno
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 04. 2010.

Izvor: Danas

Privatnoj TV 5.000 evra mesečno


Novi Pazar - Na osnovu presude Trgovinskog suda u Kraljevu, novopazarska gradska uprava bi trebalo da plati blizu četiri miliona dinara privatnoj Televiziji Jedinstvo. To je rezultat nepoštovanja Protokola o saradnji koji su 1. decembra 2008. godine zaključili tadašnji gradonačelnik Novog Pazara Mirsad Đerlek i menadžer TV Jedinstvo Šerif Marukić.

Zadatak ove televizijske kuće bio je da kroz prati aktivnosti gradonačelnika Novog Pazara, gradskih službi, ustanova i drugih preduzeća i da za tu uslugu mesečno dobija 5.000 evra.

Praćenje realizacije bio je posao Emira Elfića, pomoćnika gradonačelnika, i menadžera Marukića. Samo u toku prošle godine TV Jedinstvo je isplaćeno 2.317.710 dinara.

Gradsko pravobranilaštvo uložilo je žalbu na presudu, a gradonačelnik Meho Mahmutović je odlučio da Protokol o saradnji stavi van snage.

S. Novosel

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi