Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Manojlo Vukotić smenjen sa mesta predsednika UO štamparije "Borba"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 07. 2010.

Izvor: Politika

Manojlo Vukotić smenjen sa mesta predsednika UO štamparije "Borba"


Članovi Skupštine akcionara štamparije „Borba” smenili su juče članove Upravnog odbora, kao i predsednika ovog tela, Manojla Vukotića, generalnog direktora i glavnog i odgovornog urednika kompanije „Novosti” a. d. Vukotić je funkciju predsedika UO Štamparije „Borba” obavljao protekle četiri godine.

Za novog predsednika Skupštine akcionara štamparije „Borba”, kako javlja Tanjug, izabran je Jovan Simić. U Sekretarijatu akcionarskog društva Tanjugu je rečeno da je država vlasnik bezmalo 80 odsto kapitala Štamparije i da bez ovlašćenja većinskog vlasnika ne mogu da iznose bilo kakve informacije u vezi sa odlukama Skupštine akcionara.

Najveći deo produkcije - 70 odsto - Štamparije „Borba” otpada na Kompaniju „Novosti” ad sa njenim izdanjima. Prema rečima Sanje Zatezalo, predstavnice za medije štamparije „Borba”, konstitutivna sednica na kojoj će biti izabrani novi članovi biće održana sutra.

– Nema ničeg spektakularnog u odluci Skupštine akcionara i ona nije uperena protiv Manojla Vukotića – ističe ona za „Politiku”.Vukotić nije želeo da komentariše odluku Skupštine akcionara.

B. M. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi