Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Televizija Foks od septembra menja naziv
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 07. 2010.

Izvor: Danas

Televizija Foks od septembra menja naziv

Beograd - Televizija Foks u Srbiji od septembra će promeniti naziv, a za sada postoji nekoliko predloga od kojih je jedan PST, kaže za Danas Aleksandar Radoš, direktor za marketing i komunikacije u ovoj televiziji.

On ističe da je naziv Prva srpska televizija, koji se provlači kroz medije, interesantan, jer je „Foks prva televizija koja se pojavila otkako je Srbija postala samostalna država“, ali da ipak nisu razmišljali o tome.

Prema njegovim rečima, još nije odlučeno šta će značiti skraćenica PST i da li će to biti novi naziv ove televizije. On dodaje da se u Foksu trenutno „radi na tome“, kao i da ostale predloge zasad neće iznositi u javnost.

- Kao što je poznato, televizija Foks je promenila vlasničku strukturu, pa je u skladu s tim došlo i do promena u organizacionoj strukturi i menadžmentu i u samom nazivu televizije. Interesantni su predlozi koje smo mogli da pročitamo po medijima, ali ni o jednom od tih nismo razmišljali. U svakom slučaju, zahvalni smo medijima na predlozima - objašnjava Radoš.

U Republičkoj radiodifuznoj agenciji (RRA) potvrdili su za Danas da je Savet RRA odobrio zahtev televizije Foks za promenu naziva i da je jedan od predloga PST.

B. Cvejić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi