Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tijanić: Hombah i Cane se ljubili jako blizu usana
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 12. 2010.

Izvor: Pres

Tijanić: Hombah i Cane se ljubili jako blizu usana


BEOGRAD - Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić negirao je da je sa Stankom Subotićem Canetom zajedno putovao u Nemačku, a povodom optužbi izrečenih u emisiji TV B92 „Između redova“ da od Miroslava Miškovića dobija godišnje milion evra za zaštitu njegovih interesa, najavio protiv Subotića tužbu za klevete i laži.

- Otišao je sa mnom u Esen. Tijanić je rekao: ‘Ako želite da popravite vaš imidž u našoj zemlji i ako želite da Vlada Srbije promeni stav prema vama, ja vam nudim opciju. Ja sam svevišnji koji može da reši vaše probleme - rekao je Stanko Subotić.Tijanić je Tanjugu rekao da je njegov advokatski tim još prošle sedmice spremio tužbu protiv „poznatog komičara“ Stanka Subotića, ali da je, ipak, sačekao nastavak njegove, kako je rekao, humorističke serije pod naslovom - „Kako sam svojim radom zaradio milijardu i po evra“.

- Nikada nisam putovao sa Subotićem u Nemačku. Ako laže jednom, laže u svemu. „Vac“ je ponudio meni mesto direktora medija za jugoistočnu Evropu i premiju od 1,5 miliona evra za prelazak - rekao je Tijanić.

Direktor RTS-a je rekao da je u Esen otišao sam na pregovore sa Bodom Hombahom o prelasku.  - Na večeri sa Hombahom i Canetom zatekle su me dve činjenice. Hombah je rekao da će moj ugovor isplatiti Cane, a ne VAC, i neobična bliskost Hombaha i Caneta koji su se tokom večeri sasvim neuobičajeno za Nemce i Nemačku pet puta poljubili jako blizu usana - naveo je Tijanić.

Tijanić je ispričao da se nakon te večere vratio u Beograd, obavestio vrh tadašnje vlasti da ne može da prihvati prelazak i dodao da od tog trenutka počinje njegov sukob sa Stankom Subotićem.On za Subotića kaže da je bio vrhunski krojač koji obećava i da je „jedini živi svedok koji ga se seća sa iglom u ruci“.

- To je razlog našeg sukoba između nevinog Subotića i mene krivca. U roku od sedam dana moj advokatski tim podnosi tužbu protiv Stanka Subotića za klevete i laži, a ja se stavljam na raspolaganje švajcarskom tužiocu i švajcarskom sudu kome je on, navodno, podneo tužbu protiv mene da me pozove da dam izjavu na teme o kojima govori pošteni čovek Stanko Subotić iza čijih tragova ostaje zadah novca i leševi nezgodnih svedoka - rekao je Tijanić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi