Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Glavni urednik Presa proglašen za kolumnistu godine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 02. 2011.

Izvor: Pres

Glavni urednik Presa proglašen za kolumnistu godine

Beograd - U hotelu „Kristal“ juče su uručene godišnje nagrade Ljudi godine, koje je dodelio časopis „Men“.

Ove godine magazin je odlučio da priznanja dodeli običnim ljudima koji su doprineli ugledu Srbije u svetu, pa su nagrade poneli najrazličitiji ljudi, od šefa delegacije EU Vensana Dežera do avanturiste Davora Novovića, koji je preplivao Amazon.

Nagrade su dobili i Jelena Krstović iz „Delte“ kao menadžer godine, glumac Bogdan Diklić, šoumen Ivan Ivanović, Ivan Tasovac kao kulturna ikona.

Priznanja su dobili i direktor „Gasproma“ Kiril Kravčenko i Marek Slačik iz „Telenora“, koji su pokazali zavidno znanje srpskog zahvaljujući okupljenima.

Najviše nagrada, ipak, bilo je u medijima, gde su priznanja poneli Milomir Marić, Nebojša Baranac, Jelena Drakulić i glavni i odgovorni urednik Presa Veljko Lalić, koji je dobio nagradu za najboljeg kolumnistu, za redovnu kolumnu koju nedeljom objavljuje u Presu.

A. G.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi