Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs za međunarodni festival dokumentarnog filma i TV formi „GRAFEST“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

04. 11. 2021.

Autor: Dom kulture Gračanica Izvor: Dom kulture Gračanica

Konkurs za međunarodni festival dokumentarnog filma i TV formi „GRAFEST“

Deseti međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi „GRAFEST“ održaće se od 29. novembra do 1. decembra 2021. godine u Domu kulture „Gračanica“.

Ovim putem pozivamo televizijske i samostalne produkcije, kao i nezavisne autore da prijave svoje dokumentarne filmove i srodne dokumentarne televizijske forme (reportaže, emisije, priloge) proizvedene posle 01. januara 2016. godine. Nema ograničenja u trajanju (minutaži), ali broj prijavljenih radova koje pojedinačna produkcija može da prijavi ne sme da premaši deset.

Rok za prijavljivanje je 16. novembar 2021. godine, a u prilog vam šaljemo pravilnik festivala sa prijavom.

Popunjene i potpisane prijave možete poslati na imejl adresu Doma kulture (domkulturegracanica@gmail.com). Formular je napravljen tako da se sva polja mogu popuniti elektronski, kao i elektronski potpisati. Moguće je i popunjenu prijavu odštampati, svojeručno potpisati i poslati je skeniranu mejlom, poštom ili lično u Dom kulture „Gračanica“.

Poželjno je da se radovi postave onlajn i pošalju kao link za gledanje i/ili preuzimanje (download);  radove je moguće dostaviti i na DVD-u ili USB-u na adresu DK Gračanica.

Pored takmičarskog dela programa, za koji se radovi biraju putem konkursa, postoji i revijalni deo programa u kojem se prikazuje svega nekoliko pažljivo odabranih filmova iz domaće i evropske moderne dokumentaristike, po izboru selektora.

 Radovi za revijalni deo programa se ne prijavljuju putem konkursa.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi