Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Poziv na trening za novinare i organizacije civilnog društva „Istraživanje i praćenje javnih finansija na lokalnom nivou“ u Novom Sadu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

02. 04. 2019.

Poziv na trening za novinare i organizacije civilnog društva „Istraživanje i praćenje javnih finansija na lokalnom nivou“ u Novom Sadu

Centar za organizovano demokratsko okruženje (CODE) u okviru programa Evropske komisije – Civil Society Facility and Media Programme 2014-2015 i projekta „Mediji za transparentne javne finansije“, organizuje jednodnevni trening namenjen predstavnicima medija i organizacija civilnog društva o istraživanju i praćenju javnih finansija na lokalnom nivou. Trening će biti održan u petak, 19. aprila od 09.45 do 17 časova u Informacionom kutku Evropske unije u Novom Sadu (EU Info Point, Bulevar Mihajla Pupina 17, Novi Sad).

Trening „Istraživanje i praćenje javnih finansija na lokalnom nivou“, koji se sastoji iz tri sesije, obuhvatiće sledeće teme: čitanje republičkog i lokalnog budžeta, javne nabavke, pravni okvir javnih finansija, javne rasprave, pristup informacijama od javnog značaja, izveštavanje o javnim finansijama…

Predavači na treningu su profesionalci sa iskustvom iz oblasti ekonomije (budžeta) - Nenad Jevtović, prava - Rastko Nešković i novinarstva - doc. dr Milica Kulić.

Svi učesnici treninga dobiće sertifikate o završenoj obuci.

Centar za organizovano demokratsko okruženje poziva sve predstavnike novinara i organizacija civilnog društva da se prijave za učešće na treningu slanjem osnovnih podataka imejlom na office@codeserbia.org ili popunjavanjem formulara na veb sajtu www.codeserbia.org najkasnije do 16. aprila 2019. godine.

Ukoliko imate neka pitanje ili želite da dobijete više informacija o samom treningu pišite na office@codeserbia.org ili pozovite na 063 72 686 00.

Agendu treninga pogledajte u prilogu. 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi