Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS šokiran ubistvom novinara Ljubomira Kučića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

15. 10. 2012.

UNS šokiran ubistvom novinara Ljubomira Kučića

Udruženje novinara Srbije (UNS) šokirano je vešću o ubistvu penzionisanog novinara Tanjuga Ljubomira Kučića, koji je jutros u pet sati na smrt pretučen ispred novinskog kioska u Bulevaru umetnosti na Novom Beogradu.

Osamdesetdvogodišnji Ljubomir Kučić rođen je u Beogradu, a ceo radni vek proveo je u novinskog agenciji Tanjug, u kojoj se zaposlio 1958.godine kao prevodilac u ekonomskoj redakciji, da bi ostatak karijere proveo kao spoljnopolitički novinar.

Kolega Kučić bio je član UNS-a od 1959. Govorio je engleski, nemački, ruski i francuski jezik, bio je Tanjugov dopisnik iz Berlina i zamenik direktora Tanjugovog Međunarodnog pres centra.

Komentari (3)

ostavi komentar
pon

29.10.

2012.

anonymousljiljana [neregistrovani] u 17:45

Tražimo objašnjenje

shrvana sam ovakvom vešću, gde je tu zdrav razum, mislim da nam organi bezbednosti duguju objašnjenje kako je moglo nešto ovako da se dogodi uvaženom čoveku te dobi, zar smo postali objekat iživljavanja ? Koji su uopšte rzlozi ovakvog čina, nije moguće da se ne mogu otkriti počinioci.

Odgovori
uto

16.10.

2012.

Cvetic Gordana [neregistrovani] u 06:09

uzasan cin

Na ovakvu vest covek samo moze da se sablazne! Gde mi zivimo?

Odgovori
uto

16.10.

2012.

anonymousDrinska [neregistrovani] u 00:34

Zar i u STAROSTI?

Obicno su nam stradali mladji kolege novinari...Zar i "stariji"dodjose na red?Duzni smo da saznamo desava se to u Nasem Novom Beogradu...Nedostajace medju Veteranima...Saljemo mu Poslednji Pozdrav...Ove srede trajace duze Tisina...Svi Veterani...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi