Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Palanački SNS da prestane sa vređanjem kolege Dejana Crnomarkovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

18. 06. 2015.

UNS: Palanački SNS da prestane sa vređanjem kolege Dejana Crnomarkovića

Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje zbog uvreda koje je u otvorenom pismu OO SNS iz Smederevske Palanke uputio direktoru „Palanačkih“ Dejanu Crnomarkoviću. Reagujući na sadržaj teksta Dejana Crnomarkovića pod nazivom „Truli ‘hvalospev’ palanačkih naprednjaka“, OO SNS je u javnom pismu Crnomarkoviću uputio niz uvreda služeći se i jezikom mržnje.

 

„Vi ste još jedan pozamašno plaćeni „Gebels palanačkih demokrata“... U svojoj bahatosti, postali ste jezivi i odvratni. To koliko ste, zapravo, Vi truli, odražava se u namernom nipodaštavanju ljudi na ličnom nivou. To je stvar deficita Vašeg intelekta i vaspitanja“, neke su od blažih kvalifikacija u pismu OO SNS iz Smederevske Palanke.

UNS ne dovodi u pitanje javnu kritiku svih, pa ni novinara i menadžera medija, ali smatra nedopustivim sporenja koja se svode na uvrede i jezik mržnje.

UNS traži od OO SNS-a iz Smederevske Palanke da se izvini kolegi Dejanu Crnomarkoviću i prestane sa ovom vrstom vređanja i zastrašivanja novinara.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi