Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Nedopustive pretnje poslanika SNS-a Dejana Kovačevića novinarima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

24. 06. 2015.

UNS: Nedopustive pretnje poslanika SNS-a Dejana Kovačevića novinarima

Udruženje novinara Srbije (UNS) protestuje zbog pretnji novinarima koje je pre desetak dana za skupštinskom govornicom u Gornjem Milanovcu uputio odbornik Srpske napredne stranke (SNS) Dejan Kovačević. Dejan Kovačević, odbornik SNS-a u Gornjem Milanovcu, ali i poslanik u Skupštini Srbije, pretio je onima koji su pisali o fizičkom napadu njegovih partijskih kolega na odbornika DSS-a Vladislava Vasića.

 

Na predlog da se formira Anketni odbor koji će ispitati slučaj napada na odbornika DSS-a, Kovačević se na sednici Skupštine tome usprotivio i rekao da je to posao nadležnih organa, a da SNS nema razloga da se toga plaši.

"Svi ostali imaju razlog za strah, čak i oni koji su po novinama pisali šta se desilo", rekao je tada Kovačević, prenosi Beta.

Na pozive UNS-a Kovačević nije odgovorio.

UNS podseća da je za ugrožavanje sigurnosti pretnjom osobama koje obavljaju posao od javnog značaja informisanjem zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Komentari (2)

ostavi komentar
sre

24.06.

2015.

Дејан [neregistrovani] u 17:59

Re: Одговор на коментар

Крајње је време да председник Српске напредне замке ућутка своје ботове. који депласирају сваки здрав дијалог на порталима. Што се тиче понашања одборника и посланика Ковачевића - да је полагао тест интелигенције, опште културе или психо-тест не би ни пришао месту које је заузео.

Odgovori
sre

24.06.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 16:11

DS

Da,da demokrate opet izigravaju zrtve.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi