Naslovna  |  Šta radimo  |  Projekti  |  Novinarska potera: trošenje javnih para
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Projekti

Novinarska potera: trošenje javnih para

Udruženje novinara Srbije organizovalo je mentorsku radionicu "Novinarska potera: trošenje javnih para" u maju 2011. godine za novinare do 35 godina starosti, koji se bave ekonomskim temama.

UNS je radionicu realizovao uz podršku Programa UN za razvoj (UNDP) u okviru projekta "Jačanje mahanizma odgovornosti u javnim finansijama".

Novinari koji su primljeni na ovu radionicu za istraživanje određenih tema imali su za mentore vrsne ekonomske novinare. Neke od istraživanih tema bile su: (para)budžetsko finansiranje političkih partija, zapošljavanje u javnim preduzećima, javne nabavke, trošenje novca iz lokalnog budžeta i izgradnja kapitalnih objekata.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi