Насловна  |  Шта радимо  |  Акције  |  Пријавите се за онлајн предавање Истока Павловића о блогу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Акције

Пријавите се за онлајн предавање Истока Павловића о блогу

У оквиру "Онлајн недеље", која се одржава од 18. до 24. марта широм Европe, Школа веб новинарства Удружењa новинара Србије ће омогућити заинтересованима да бесплатно прате предавање Истока Павловића "Покретање личног блога и писање садржаја прилагођеног друштвеним медијима".

Редовно предавање у оквиру Школе веб новинарства биће отворено за онлајн праћење за све заинтересоване који се до петка, 22. марта, до 15 сати пријаве на имејл адресу vebnovinar@uns.rs и наведу име, презиме и контакт телефон.


Предавање Истока Павловића почеће у суботу у 10 сати.

Пријављени ће добити инструкције и моћи преко сајта www.webnovinar.org да прате предавање.

Школа веб новинарства "ВебНовинар" први пут од ове године организује наставу на даљину, а уписали су је полазници из САД, Израела и Србије.

У оквиру "Онлајн недеље", током које се промовише дигитална писменост, Удружење новинара Србије ће окупити и београдске средњошколце ангажоване у новинарским секцијама и за њих у петак организовати предавање "Како извештавати за веб".

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси