Насловна  |  Актуелно  |  ДНВ-УНС  |  Изабрано руководство ДНВ-УНС, нови председник Предраг Рава
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНВ-УНС

21. 04. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

Изабрано руководство ДНВ-УНС, нови председник Предраг Рава

Предраг Рава нови је председник Друштва новинара Војводине – Удружења новинара Србије (ДНВ-УНС), одлучила је Изборна скупштина огранка УНС-а у Војводини.

Предраг Рава ради као водитељ и уредник на Радио Југовићу. Био је дописник Танјуга за Војводину, а радио је и као новинар, уредник и водитељ на Пан радију, Ин радију и Новосадској ТВ.

Предраг Рава рођен је 13. априла 1981. године у Новом Саду. Дипломирао је филмску и ТВ продукцију, а потом је завршио основне и мастер студије социологије на Филозофском факултету у Новом Саду.

На синоћ одржаној Изборној скупштини у Новом Саду изабран је и Извршни одбор ДНВ-УНС. У наредне четири године огранак УНС-а у Војводини водиће уз председника Предрага Раву и чланови Извршног одбора – Александра Орлић, дописница ТВ Танјуг, К1 и ТВ Курир из Суботице, Дубравка Николић, помоћница уредника судске хронике у новосадском Дневнику, Ружица Ковачевић, уредница у редакцији програма на ромском језику Радио-телевизије Војводине, Александар Грубеша, уредник веб редакције новосадског Дневника, Миљан Витомировић, дописник РТВ Пинк из Војводине и Љубенко Звиздић, уредник спортске редакције Радио Новог Сада.

Новоизабрани председник Предраг Рава рекао је да ће се залагати за јачање комуникације међу новинарим у циљу заштите њихових професионалних права и интереса и унапређивање њиховог положаја.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

21.04.

2022.

Slobodananonymous [нерегистровани] у 20:45

Izborna skupština

Izabranom rukovodstvu puno uspeha u radu!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси