Насловна  |  Актуелно  |  Досије "Утисак недеље" (2014)  |  Б92 раскинуо уговор са Ољом Бећковић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Досије "Утисак недеље" (2014)

17. 10. 2014.

Аутор: М. Л. Извор: Блиц

Б92 раскинуо уговор са Ољом Бећковић

Компанија Б92 јуче је и званично раскинула уговор са Ољом Бећковић, ауторком „Утиска недеље“, сазнаје „Блиц“.

Ова компанија јуче је донела одлуку да стави тачку на целу причу тако што ће и званично раскинути уговор са Бећковићевом.

Да бисмо проверили информацију, позвали смо Горана Драганића, адвоката Оље Бећковић, који је у краткој изјави потврдио наша сазнања.

"После седам недеља безуспешних покушаја да натерамо менаџмент Б92 да поштује закључен уговор и омогући емитовање „Утиска недеље“, данас сам од правног заступника Б92 добио одговор да је та телевизија и званично решила да раскине уговор и да нас позивају да разговарамо о раскиду", рекао је јуче Драганић.

Он тврди да ће прихватити разговор и покушати да заштити интерес ауторке емисије Оље Бећковић с обзиром на досадашњу вишенедељну јасно изражену вољу Б92 и менаџмента Б92 да не изврше уговор.

Оља Бећковић се прошле недеље појавила на протесном скупу испред ТВ Б92, али је и тада рекла окупљенима да јој се чини „да су се узалуд окупили“. Ољу су тада подржали колеге новинари, представници НВО удружења, бројни грађани и поједини опозиционари.

Коментари (3)

Остави коментар
нед

19.10.

2014.

Комнен Коља Сератлић [нерегистровани] у 11:19

А, у, каква цензура

Нисте објавили моја два осврта. Шта могу да урадим, осим да кажем да вам није лако. Још боље, ја вас жалим, односно ја вас разумем, али вас не оправдавам. Господо драга, доћи ће времена - нека друга и другачија, када нећете имати са ким да проговорите једну реч, када ћете сами сатима шетатти по Београду или које куде, а да вам се нико неће да јави или да нећете моћи некоме погледати у очи. Ничија није горела до зоре. А. мене је Бог послао да будем бунтовник, тако је одредио моју улогу. Хвала!!!!!!

Одговори
суб

18.10.

2014.

Зоран Кузмановић [нерегистровани] у 20:52

Не турају више у касицу прасицу

Морате да разумете БЕ-92. Нема више широкоруке западне финансијске подршке, зарад обарања с власти нежељених Српских владара. Зато, пунија касица резултира корекцијом програмске шема, која неминовно мора да претрпи неке измене. Нажалост нуспојава је пинкован програм. Зато не треба да вас чуди у блиској будућности на поменутој ТВ - Гранд парада! А моја је жеља да је води нико други до Оља Бећковић. Ова супротност би била права посластица за гледаоце.

Одговори
пет

17.10.

2014.

Jagodinski Žižak [нерегистровани] у 16:57

IPAK JE TO TO

Prema današnjem sadržaju i intrepretaciji informacija u vestima TV B92 sve sam više ubeđen da se struktura strategije,taktike i metode uređivačke politike ove televizije ni malo nije promenila,čak bih rekao da se malo i izoštrila,što mi daje utisak da sam bio u pravu kada sam jednom prilikom rekao da je jedini problem u novonastalim nesporazumima između menadžmenta TV B92 i Olje Bećković bio materijalne,t.j.čisto finansiske prirode.Od "gungule" koja se oko toga danima po medijima i oko medija provlačila Olja,po svemu sudeći,neće imati baš nikakve koristi,ali će se i dalje određene strukture truditi da izvuku maksimum svojih htenja iz ovog SLUČAJA.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси