Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  О нашем Богију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

28. 09. 2020.

Извор: УНС

О нашем Богију

Удружење новинара Србије је са жалошћу примило вест о смрти Богољуба Богија Маринковића, који је у протеклих двадесет година помагао и подржавао наше чланове и Удружење.

Удружење истиче посебан пример друштвене одговорности господина Маринковића који је заједно са својим радницима након увођења приштинских таксе од 100 одсто на производе из Србије преузео на себе допремање по једног примерка штампаних медија из Београда. Од 24. новембра 2018. када је уведена такса, па све до њеног коначног укидања Удружење новинара Србије је са Агенцијом КИМКО допремало новине до Читаонице „Даринка Јеврић“ која ради у склопу Дома културе „Грачаница“.

Многи читаоци, посебно они старији, из енлакава око Приштине долазили су у Читаоницу да прегледају дневну штампу.

У акцијама које је Удружење водило на Косову и Метохији Боги Маринковић и његова Агенција за превоз путника увек су били на располагању, а наше чланство је имало попуст у његовој Агенцији КИМКО, уз спремност да се материјали, касете, дискови или опрема превезу његовим возилима.

Удружење новинара Србије упућује саучешће његовој породици и у име колега изражава захвалност за његов несебични труд и подршку.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси