Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  Уредник Радија Гораждевац Дарко Димитријевић нови председник УНС-а на Косову
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

11. 12. 2021.

Аутор: УНС Извор: УНС

Уредник Радија Гораждевац Дарко Димитријевић нови председник УНС-а на Косову

Чланови Удружења новинара на Косову данас су у Грачаници за председника изабрали уредника Радија Гораждевац из Гораждевца код Пећи Дарка Димитријевића.

На Изборној скупштини огранка УНС-а на Косову и Метохији изабран је и Извршни одбор чији су чланови уз новог председника Дарка Димитријевића новинарка РТВ КиМ Зорица Воргучић, новинарка РТВ Пулс из Шилова Маја Миленковић, новинарке приштинског Јединства Верица Вукојевић и Оливера Радић, уредница Радија Косовска Митровица Маја Фићовић и новинар РТВ Грачаница Зоран Бабовић.

Дарко Димитријевић рођен је 5. фебруара 1984. године у Пећи. Дипломирани је новинар. Од 2005. године је главни  и одговорни уредник  Радија Гораждевац. Један је од оснивача Косовске Медијске Асоцијације (КОСМА), у којој је од  2008. до 2014. године био је председник управног одбора. Извештава за косовске медије а текстове је објављивао и у Политици.

Добитник је УНС-ове награде “Димитрије Давидовић” за уређивање  и награде Вечерњих новости за новинарску храброст “Милан Пантић".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси