Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  Удружење новинара Србије на Косову продужава рок за пријаву на Конкурс за новинарске награде у категорији новинарство на радију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

10. 01. 2023.

Аутор: УНС Извор: УНС

Удружење новинара Србије на Косову продужава рок за пријаву на Конкурс за новинарске награде у категорији новинарство на радију

Удружење новинара Србије на Косову продужава рок за пријаву на Конкурс за најбоља новинарска остварења на радију у 2022. години. Пријаве се могу послати до 20. јануара.

На конкурс се могу пријавити медијски садржаји објављени на радију на Косову у периоду од 20. децембра 2021. до 20. децембра 2022. године.

За ову награду могу да буду предлагани и да самостално конкуришу и новинари који нису чланови УНС-а уколико живе и раде на Косову.

Право предлагања и право учешћа на конкурсу имају сви заинтересовани.

Равноправно се може кандидовати и уређивање.

Предлог са образложењем, линком ка радио прилогу и јасно назначеном категоријом награде (новинарство на радију) и линковима ка радио прилозима са којима се конкурише треба доставити на имејл адресу unskosovo@gmail.com најкасније до 20. јануара у поноћ.

Сваки аутор може конкурисати само са једним радио-прилогом. У случају да истог аутора кандидује више предлагача, жири одређује који ће предлог ући у конкуренцију.

УНС на Косову расписује конкурс у сарадњи са мисијом ОЕБС-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси