Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  Канцеларија ДНКиМ-а у Грачаници почела са радом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

23. 03. 2017.

Извор: ДНКиМ

Канцеларија ДНКиМ-а у Грачаници почела са радом

Колегинице и колеге који живе на Косову и Метохији од ове недеље чланарину могу да плате и овере чланску карту у канцеларији УНС-а у Дому културе у Грачаници сваког радног дана од 9 до 15 сати. Такође, у канцеларији можете поднети захтев за пријем у УНС. Потребно је да доставите попуњен упитник и потврду редакције да најмање годину дана сарађујете или радите на новинарским пословима. Канцеларија се налази у јужном делу зграде, у делу где је смештено и приштинско Народно позориште. Улаз је засебан и налази се у стражњем делу зграде.

Чланарину можете уплатити и на рачун УНС-а 355-1008613-10. Годишња чланарина за колегинице и колеге који живе на Косову и Метохији је 900 динара.

Новинар Ђорђе Јевтић, сарадник Друштва новинара Косова и Метохије, водиће канцеларију и такође прикупљати грађу за писање хронике српске штампе и новинарства на Косову и Метохији.

Извршни одбор ДНКиМ, који је донео одлуку о томе, позива колегинице и колеге који поседују ту врсту грађе да их доставе канцеларији на unskosovo@gmail.com или поштом на адресу Дом културе Грачаница (за Новинарску канцеларију), ул. Цара Лазара бб, 38205 Грачаница.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси