Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  УНС и УНС на Косову: Косовска полиција да открије ко је опљачкао канцеларије Удружења новинара на Косову
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

06. 12. 2019.

Извор: УНС

УНС и УНС на Косову: Косовска полиција да открије ко је опљачкао канцеларије Удружења новинара на Косову

Удружење новинара Србије (УНС) и УНС на Косову осуђују обијање просторија Удружења новинара Косова које се налазе у згради Јавног стамбеног предузећа у центру Приштине и траже да косовска полиција пронађе починиоце и утврди мотиве овог кривичног дела.

Удружење новинара Косова саопштило је данас да су им канцеларије обијене и украдени камера, телевизор и лаптоп и да је случај пријављен полицији. Председница тог удружења Гентијана Беголи на друштвеним мрежама објавила је да су сигурносне камере из суседног локала биле блокиране од 1 до 5 сати после поноћи, због чега сумња да су им тада канцеларије обијене.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси