Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Одговор агенције Бета на писмо Косово север портала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

31. 03. 2014.

Одговор агенције Бета на писмо Косово север портала

Главни уредник агенције Бета Иван Цвејић одговорио је данас на наводе Косово север портала који је тврдио да је Бета неовлашћено преузела вест са овог сајта.

Поштоване колеге, 

Објавили сте на вашем сајту писмо колега из портала Косово север, у којем се тврди да је Бета неовлашћено са тог сајта преузела изјаву председника општине г. Ракића. То није тачно. Једноставно, наша новинарка је директно од г. Ракића добила изјаву, стицајем околности на исту тему на коју је говорио и порталу Косово север. Жао нам је што пре објављивања писма колега са портала Косово север нисте позвали и Бету, па бисмо лако разјаснили ствар. Успут, портал смо први пут у редакцији "отворили" јутрос, занимљв је, али на њему смо затекли и један Бетин текст за који је као извор наведен Тањуг. Надамо се да је омашка и да ће колеге из Косово севера то лако променити. 

Срдачан поздрав, 

Иван Цвејић, главни уредник Бете 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси