Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Радоицa Милосављевић власник осам медија - купио и ТВ Пирот и РТВ Брус
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

27. 08. 2015.

Извор: УНС

Радоицa Милосављевић власник осам медија - купио и ТВ Пирот и РТВ Брус

Радоица Милосављевић из Крушевца купио је још два медија - Телевизију Пирот и Радио-телевизију Брус. Телевизија Пирот продата је за 26.300 евра, што је за девет евра више од почетне цене. „ У Телевизији Пирот има 21 запослени и нико није узео отпремнине. Нови власник није контактирао са нама и не знамо какви су му планови за нашу телевизију и запослене у њој“, рекао је за УНС директор ове телевизије Зоран Савић.

 

Почетна цена РТВ Брус била је 10.051,а продата је за 10.200 евра.

Директорка ове медијске куће Наталија Московљевић Милетић за УНС је рекла да је од 18 запослених, само петоро остало јер су остали узели отпремнине.

Подсећамо, Милосављевић је раније постао власник РТВ Панчева, РТВ Крагујевца, РТВ Крушевца, ТВ Пожеге, Центра за информисање Нови Кнежевац и РТВ Цариброд из Димитровграда.

Агенција за приватизацију ће након добијања позитивних мишљења Министарства финансија - Управе за спречавање прања новца и Регулаторног тела за електронске медија о непостојању сметњи за закључивање уговора, закључити Уговор о продаји капитала ових медија са Радоицом Милосављевићем.

Од 50 Јавних позива за продају медија расписаних од стране Агенције, 20 је условно продато, док 27 иде у други круг приватизације.

 

Коментари (3)

Остави коментар
пет

28.08.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 18:11

evo komentarta

I sta? Tip je oprao pare, a sigurno je nepismen.

Одговори
чет

27.08.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 23:46

Re:

Moguce je, svi su digli ruke od Vucic-lenda...

Одговори
чет

27.08.

2015.

zona [нерегистровани] у 11:56

svasta

vec danima nijednog jedinog komentara na ovu temu da li je to moguche

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси