Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Наташа Миљановић Зубац - То је било ужасно, ауто је изгледало као буктиња
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

16. 06. 2022.

Аутор: Srpska.info Извор: Trebinjelive.info

Наташа Миљановић Зубац - То је било ужасно, ауто је изгледало као буктиња

Наташа Миљановић Зубац, новинарка РТРС, којој је ноћас пред кућом запаљен аутомобил "форд фокус" каже да је шокирана атаком на њену имовину, наводећи да не зна ко би могао стајати иза тог напада

Аутомобил “форд фокус” изгорио је у пожару који је ноћас букнуо око 3.45 часова, испред куће у којој Миљановић-Зубац живи. Пожар су угасили ватрогасци, а први резултати истраге указују да је пожар подметнут.

– Радим у новинарству 26 година и када би изражавала сумње ко би могао стајати иза тога, списак би био повелик. Не знам ко стоји иза тога, нити знам шта би могао бити мотив. Не могу и не желим да у било кога упирем прстом или да било шта спекулишем. Кроз свој деценијски рад имала сам различитих ситуација, али ништа не могу довести у везу с овим случајем – рекла је Миљановић-Зубац за УНА ТВ.

Она напомиње и да живи у насељу Виногради, у којем је до сада забиљежено више оваквих паљевина.

– Надам се да ће истражни органи урадити свој дио посла и открити починиоца – рекла је Миљановић-Зубац. 

Аутомобил изгледао као буктиња

Она каже да је у вријеме избијања пожара спавала и то на другој страни куће.

– Чула сам вриску и галаму и изашла напоље. Срећа је да мој син у том тренутку није био код куће, као ни унук… Навјећа паника ме хвата од помисли да би мој унук од те ситуације могао доживјети велики шок. Изашла сам напоље и видјела возило у пламену. Мој отац, који живи преко пута, и комшије већ су покушавале да угасе пожар. То је било ужасно, ауто је изгледало као буктиња… – описала је Миљановић-Зубац.

Она наглаша да је овај атак није уплашио.

– Бојим се само Бога и зубара! Немам ту врсту страха, јер сматрам да Бог сваком суди по дјелима. Не осјећам се угрожено, ма да ми и адвокат савјетује да би требала да поведем рачуна о својој безбједности. Али, мислим да имају људи који о томе брину у име свих грађана – истиче Миљановић-Зубац.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси