Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  УНЦГ: Осуђујемо нападе на берански портал, Маша Влаовић да реагује
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

11. 08. 2022.

Аутор: УНЦГ Извор: УНЦГ

УНЦГ: Осуђујемо нападе на берански портал, Маша Влаовић да реагује

Удружење новинара Црне Горе ошто осуђује бруталну и безочну пљачку опреме портала Беране онлајн, која се налазила у кући уредника и власника Николе Урошевића у Беранама.

Да подсјетимо да је непозната особа је у уторак вече извршила упад у породичну кућу Николе Урошевића, власника и уредника Портала Беране онлајн.

Провалник је ушао преко прозора од купатила око два сата послије поноћи у кућу у Беранама. Том приликом је отуђио опрему портала Беране онлајн, вриједне предмете и извршио преметачину по кући. Урошевић је обавијестио јавност  да је и раније добијао пријетње због објава на порталу и страницима на друштвеним мрежама. Он је обавијестио и државне службе о недавном догађају.

Удружење новинара Црне Горе  очекује брзу реакцију тужилаштва и истражних органа, како би Никола Урошевић и портал Беране онлајн свој посао могао несметано и без бојазни да обавља.  

Удружење новинара Црне Горе позива све релавантне адресе да обезбиједе услове за рад  новинара, који су свакодневно мета напада, посебно они новинари који објективно и професионално извјештавају.

Позивамо да реагује и министарка културе и медија Маша Влаовић, која фаворизује неке друге медије и новинаре и да заштити Урошевића, као новинара и власника портала Беране онлајн. Такође би било коректно да и други медији, осим Удружења новинара осуде ова бруталан напад на уредника и имовину портала Беране онлајн.

Да подсјетимо да се Беране онлајн бави  информисањем о актуелностима из области друштва, политике, економије, културе, спорта, забаве, а добитници су и признања Удужења новинара Црне Горе за један од најчитанијих портала у Црној Гори.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси