Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Владо Марић прешао с Н1 на Нова БХ телевизију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

04. 04. 2019.

Аутор: Д. М. Извор: m.pogled.ba

Владо Марић прешао с Н1 на Нова БХ телевизију

Познато новинарско име Владо Марић нова је аквизиција Нова БХ телевизије. Вишегодишњи уредник, новинар, репортер и водитељ ускоро ће гледатељима у Дневнику презентирати вијести дана и својим ће знањем и искуством додатно појачати пажљиво бирани информативни тим Нове БХ.

„Радујем се што ћу бити дио информативног тима Нова БХ и заиста се веселим заједничким, тимским изазовима који су пред нама. Нова БХ има сјајну медијску позицију и одличну подлогу за оно што ћемо креирати у будућности, а то је сурадња с нашим најјачим партнерима – гледатељима. Поносан сам што ћу судјеловати дословце у 'грађењу куће', од темеља до крова. Радује ме спознаја што ће под тим кровом бити грађани Босне и Херцеговине који ће бити у фокусу нашег информативног програма.

Заиста вјерујем да ће наш Дневник који ћемо заједно градити промијенити начин новинарског приступања и пласирања информације, на начин гђе ће нам баш наш гледатељ бити почетак и крај те вијести“, рекао је Владо Марић.

Дугогодишња каријера Владе Марића обилује респектабилним референцама које је овај истакнути новинар и уредник стјецао у информативном програму. Своје прве новинарске кораке започео је још као студент у радијском информативном програму. Био је један од најмлађих уредника и водитеља средишњег Дневника 2, Дневника 3 и дијалошке емисије “Одговорите људима” на ФТВ-у. На Н1 телевизији с које прелази на Нову БХ, Марић је радио као репортер, уредник и водитељ Дневника и дијалошке емисије „Црвена линија“. Суђеловао је у програмској реализацији свих великих друштвених и политичких збивања у Босни и Херцеговини и регији, од вођења и продуцирања специјалних и изванредних програма, репортерских задатака, јављања уживо, вођења интервјуа с истакнутим личностима из јавног живота, а окушао се и као аутор у документарним емисијама.

Подсјећамо, Нова БХ ће ускоро представити нови информативни програм који ће према највишим програмским и продукцијским телевизијским стандардима стварати водећи стручњаци у земљи и регији који ставља гледатеља у центар и ради за добробит свих грађана БиХ поштујући принципе неовисног, истраживачког и објективног новинарства, приопћено је из Нове БХ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси