Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Раичевић: Завјера Полиције, Тужилаштва и Судства којом кoординише америчка Амбасада
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

13. 01. 2020.

Извор: ИН4С

Раичевић: Завјера Полиције, Тужилаштва и Судства којом кoординише америчка Амбасада

Након саслушања у Основном државном тужилаштву, главни уредник ИН4С Гојко Раичевић је пуштен из притвора, у ком се налазио од синоћ.

Он је по изласку са саслушања казао да је овдје несумњиво ријеч о завјери Полиције, Судства и Тужилаштва, којом координише Америчка амбасада, и истакао да није случајно што су баш јуче ухапшени Дражен Живковић и он.

То је најавила и америчка отправница Џуди Куо, која је неизоставан фактор неких медија, који су већ јуче цртали мете, и одредили које су то кривичне одредбе. 

„Након хапшења младе колегинице Анђеле Ђикановић, ја сам својим пријатељима рекао, следећи сам ја, као што њено хапшење није било случајно, ништа није случајно, јер је ту „супер“ НАТО антихибридни тим са разноразним форензичким методама, који са одређеним аналитичарима из Србије, цртају мете порталу ИН4С, казао је Раичевић.

Раичевић је причао о питањима која су постављена премијеру Марковићу, од стране редакције ИН4С, на која нисмо добили одговор, за која уредник ИН4С сматра да су убрзали ово хапшење.

Раичевић је казао да је о вијести због које је приведен и притворен о експлозији у Вили Горица, добио потврду од два различита извора, те да је и поред тога опрезно на крају наслова стављен и знак питања, и да је након објављеног демантија УП и то објављено, те у том смислу испоштован новинарски стандард.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси