Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новинарска школа за три заната
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

05. 03. 2012.

Новинарска школа за три заната

Удружење новинара Србије покренуло је Школу видео новинарства, јединствен програм практичне и теоријске обуке за самосталну продукцију телевизијских и видео програма.

Школа је намењена свима који желе да се оспособе да у исто време раде посао новинара, сниматеља и монтажера и усаврше вештине потребне за самосталну телевизијску продукцију, производњу видео и мултимедијалних садржаја.

Настава ће бити у малим групама, са нагласком на практичну примену стечених знања. Предавачи су угледни медијски стручњаци, са богатим професионалним и педагошким искуством. Програм школе видео новинарства обухвата основе ТВ новинарства, снимање, монтажу, практичне вежбе и израду завршног ауторског прилога.

Школа траје три месеца, уз оптималан однос теоријске и практичне наставе. Предавања су викендом у Удружењу новинара Србије у Београду.

Полазницима је обезбеђена савремена опрема за снимање и видео продукцију.

По завршетку програма полазници ће бити профсионално оспособљени за самосталан рад на послу видео новинара (новинара-сниматеља-монтажера).

Школарина је 45.000 динара, укључујући и ПДВ и плаћа се у три рате.

За све додатне информације обратите се УНС-у, на телефон 011/32 36 337 или на мејл: videonovinar@uns.org.rs

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси