Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Позив новинарима на Саветовање о медијском праћењу избора 2012.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

17. 04. 2012.

Позив новинарима на Саветовање о медијском праћењу избора 2012.

IREX-ов Програм за помоћ медијима у Србији и Организација за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), у сарадњи са Бироом за друштвена истраживања и словачком организацијом за медијски мониторинг Мемо 98 организоваће у петак, 20. априла 2012. године Саветовање о медијском праћењу избора.

Скуп ће бити одржан у Медија центру у Београду, Теразије 3, с почетком у 11.00 сати, а заинтересовани се могу пријавити Славици Семеновић на office@irex.rs

О томе како медији у свету извештавају о изборима говориће Иван Годарски (Мемо 98), резултатима извештаја о предизборној кампањи март/април 2012 Зоран Гавриловић (Биро за друштвена истраживања), о притисцима на медије у кампањи Љиљана Смајловић (УНС), а о разликама у кампањама за ове и изборе 2008. Драган Јањић (НУНС).

Агенду догађаја можете преузети ОВДЕ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси