Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Објављена три хиљадита вест на УНС-овом сајту
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

18. 04. 2012.

Објављена три хиљадита вест на УНС-овом сајту

На сајту УНС-а www.uns.org.rs објављено је 3000 информација и мултимедијалних садржаја у последње четири године. УНС-ова прес служба направила је око 2000 вести, саопштења, аудио и видео садржаја, док су остале информације о новинарима и медијима преношене на сајт из других медија.

Највећи број вести, 1020, објављено је у рубрици „УНС Инфо’’. У рубрици „Новинарско ћоше’’ објављено је 330 различитих информација, писама са новинарским и проблемима у медијима, занимљивости, постављено је 450 „УНС реаговања’’ и 120 „Новинарских анегдота’’. У рубрици "Конкурси" обавештавали смо чланство и медијску заједницу о стипендијама, наградним конкурсима и понудама за посао.


На сајту је могуће пронаћи 13 акција и петиција које је УНС водио. У току су две акције „Изградимо спомен кућу Пере Тодоровића“ и прикупљање новца за помоћ оболелом колеги Ристи Кубури. Међу реализованим акцијама налазе се: „Изградимо торањ на Авали’’, „Улице Ћурувији и Пантићу’, „Качаревићу омогућити одбрану са слободе’’ и друге.

На подсајту Прес центра у рубрици „ПЦ Инфо’’ Прес служба објавила је 85 вести. У „Архиви дешавања’’ забележио је 170 догађаја који су у последње две године одржани у Прес центру УНС-а у Кнез Михаиловој 6/III.

Видео снимци и фотографије догађаја у Прес центру могу се преузети са сајта, а конференције се могу пратити и уживо на сајту Прес центра (live streaming).

Развијајући модеран приступ информисању чланства, медијске заједнице и јавности УНС ће до половине маја покренути редизајнирану и модернију верзију свог сајта и подсајта Прес центра.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси