Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  "Јужне вести” на црној листи градоначелника Ниша
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

25. 04. 2012.

"Јужне вести” на црној листи градоначелника Ниша

Редакција портала “Јужне вести” протестује што из кабинета градоначелника Ниша нису били обавештени да ће се данас у Београду градоначелник Милош Симоновић састати са премијером Србије Мирком Цветковићем и представницима италијанске компаније "Калеаро".

“На сајту града о томе нема ни речи - ни на јавном делу, нити на пресс страни. Међутим, сасвим случајно смо сазнали да је са делегацијом града за Београд пошао и комби са новинарским екипама неколико ТВ станица из Ниша. Како смо сазнали њих је јуче телефоном звала службеница из кабинета градоначелника”, наводи се у саопштењу “Јужних вести”.

Како се даље наводи у саопштењу које је потписао главни и одговорни уредник “Јужних вести” Предраг Благојевић, ПР градоначелника Ниша Станислава Тодоровић данас је “Јужним вестима” потврдила да су медији позивани искључиво “према списку који је градоначелник лично саставио”.

“Јужне вести” подсећају да ово није први пут да градоначелник Симоновић сам бира медије које ће обавестити о битним догађајима те да је овај регионални медиј на градоначелниковој “црној листи” вероватно због “континуираног објективног извештавања о градској управи, које је често наилазило на осуду градских челника”.

Према незваничним информацијама којима Јужне вести располажу на данашњем састанку ће се разговарати о могућности да "Калеаро" у Електронској индустрији у Нишу покрене производњу уређаја под брендом “Телефункен”.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси