Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Прокупље расписало други овогодишњи конкурс за медијске пројекте
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

03. 08. 2022.

Аутор: А. Ничић Извор: УНС

Прокупље расписало други овогодишњи конкурс за медијске пројекте

Град Прокупље је расписао Конкурс за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Конкурс је отворен до 9. августа, а пројекти ће бити суфинансирани средствима из буџета овог града у износу од 680 000 динара. Иначе, престоница Топлице је у јануару расписала први конкурс за медијске пројекте за који је било опредељено 6 милиона динара.

Најмањи износ који се може доделити по пројекту је 50 000 динара, а највећи 680 000 динара. Одобрени пројекти морају бити реализовани до краја године.

На Конкурсу могу учествовати издавач медија чији је медиј уписан у Регистар медија Агенције за привредне регистре или правно лице, односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја. Предузетник приликом пријаве мора приложити доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија.

Право учешћа немају издавачи медија који се финансирају из јавних прихода као ни лица која су у претходном периоду добила средства намењена пројектном финансирању, а нису у прописаном року и форми поднела наративни и финансијски извештај или су средства ненаменски трошила.

На Конкурсу је могуће учествовати само са једним пројектом, док издавач више медија може конкурисати са једним пројектом за сваки медиј.

Ко жели да конкурише, потребно је да пошаље пријаву на адресу:

Улица Никодија Стојановића Татка број 2, 18 400 Прокупље, са назнаком:

 ,,ПРИЈАВА ЗА ДРУГИ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ПРОКУПЉА У 2022. ГОДИНИ".

Подносилац пријаве је у обавези да наведену документацију достави у штампаној форми и у електронској форми - на компакт диску (ЦД или ДВД).

Текст Конкурса и обрасци за пријаве су објављени на званичној веб-станици Града Прокупља у одељку "Конкурси, обавештења и огласи".

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси