Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Трстеник расписао Конкурс за суфинансирање медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

03. 10. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

Трстеник расписао Конкурс за суфинансирање медијских пројеката

Општина Трстеник распила је Конкурс за суфинансирање медијских пројеката из области јавног информисања. Конкурс је расписан 29. септембра 2022. године, а ова општина издвојила је укупан износ од 3 000 000 милиона динара.

Најмањи износ који се може доделити по пројекту је 10 000 динара, док је највећи 2 000 000 динара.

Право да учествују на конкурсу имају медији који су уписани у Регистар медија који се води у Агенцији за привредне регистре, као и правно лице које се бави производњом медијских садржаја и има доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија који је уписан у Регистар и емитује се на територији ове општине.

Издавачи који се финансирају из јавних прихода као и лица која су претходно добила средства за суфинансирање медијског саджаја, а нису у предвиђеном року поднела наративни и финансијски  извештај немају право учешћа.

Право учешћа на Конкурс немају ни лица за која се утврди да су ненаменски трошила средства и они који се налазе у поступку враћања државне или de minimis помоћи.

На Конкурс који је расписала ова општина учесник може да конкурише само са једним пројектом, а ако је учесник Конкурса издавач више медија, може да учествује са једним пројектом за сваки медиј, уколико тај пројекат није започет у тренутку подношења пријаве на конкурс.

Пријаве на Конкурс су отворене до 19. октобра, а подносе се на писарници Општинске управе Општине Трстеник или поштом на адресу: Општина Трстеник, Служба за локални економски развој, Књегиње Милице 5, 37240 Трстеник, са назнаком „Јавни конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја – НЕ ОТВАРАТИ“.

Текст Конкурса објављен је на сајту Удружења новинара Србије (УНС), у подрубрици Медијски конкурси.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

03.10.

2022.

Zale [нерегистровани] у 17:44

Sve poznato

Dodeliće novac infomeru, srpskom telegrafu, alou, kuriru, i drugim vučićevim službenim listovima. To mogu i bez konkursa.
Ali, sve će doći na naplatu jednog dana, i to za sve: i one koji daju novac, i one kojima su pare dodeljene.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси