Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Одложено суђење новинару Бранку Жујовићу и порталу Слободна Суботица
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 11. 2022.

Аутор: С.Д. Извор: УНС

Одложено суђење новинару Бранку Жујовићу и порталу Слободна Суботица

Данашње рочиште по тужби Александра Радуловића, управника службе гинекологије и акушерства у Суботици против новинара Бранка Жујовића и Удружења Слободан град, издавача портала Слободна Суботица одложено je због прецизирања тужбе.

Заступници и тужиоца и одбране предочили су суду доказ из АПР-а да је Удружење слободан град у ликвидацији и да због тога тужба мора бити прецизирана.

Следеће рочиште заказано је за 12. април 2023. године.

Александар Радуловић је тужио новинара Бранка Жујовића и портал у коме је он радио као новинар и главни и одговорни уредник, јер је у неколико текстова наведено да је тужилац оперисао трудне жене док је имао корона вирус и тиме их довео у опасност. Текстови су објављени на порталу Слободна Суботица у јуну и јулу 2020. године.

Тужилац тврди да је овим текстовима угрожена његова репутација као угледног стручњака и за претрпљене душевне болове тражи накнаду од 300.000 динара.    

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси