Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Уручене Повеље за 50 година чланства у УНС-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 10. 2012.

Аутор: Петар Кнежевић Извор: УНС

Уручене Повеље за 50 година чланства у УНС-у

Председница УНС-а Љиљана Смајловић уручила је данас у знак признања за приврженост Удружењу новинара Србије и професионалну дуговечност Повеље за 50 година чланства у УНС-у.

 

На свечаности која је тим поводом одржана у просторијама УНС-а повеље су уручене Витомиру Бујишићу, Растку Гузини, Душану Дражићу, Браниславу Јовановићу, Милици Кнежевић, Недељки Поповић, Мирослави Путник, Милени Радосављевић и Кости Ракићу.

Присутне је поздравила Драгана Пескаревић, председница београдског клуба новинара ветерана УНС-а. Скупу се потом обратио генерални секретар Нино Брајовић, истакавши да је овај датум значајан за Удружење. Том приликом, поменуо је новинара Витомира Бујишића који је већ 64 године члан УНС-а и чији пример “даје енергију новинарима да истрају у свом раду”. Председница УНС-а Љиљана Смајловић изразила је посебно задовољство што има прилику да уручи повеље новинарима који прослављају овај јединствени јубилеј.

“Ово је скуп заљубљених у новинарски посао. Сви смо ми постали новинари из чисте љубави према новинарском позиву”, рекла је Мира Путник, добитница повеље.

На скупу су говорили и Раде Брајовић, Милица Кнежевић, Жика Тодоровић, Нада Милутиновић, Милева Комарица, Петар Маркишић и Момчило Вуковић.

 

Коментари (1)

Остави коментар
сре

24.10.

2012.

anonymous [нерегистровани] у 16:36

Triput Bravo!

Lep gest. Bravo ya rukovodstvo Ljilju, Nina i ostale na ovako divnom gestu. Ovu tradiciju treba prosiriti, s obyirom da je novinarski vek sve kraci, pa priynanje urucivati od ya 30, 35, 40, 45 i 50 pa i vise godina. Bravo jos jednom.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси