Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Саопштење запослених на ТВ Авала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

05. 11. 2012.

Саопштење запослених на ТВ Авала

Радници ТВ Авала шокирани су начином на који је угашена телевизија и брзином којом се на истој фреквенцији појавио програм Пинк 2.

У саопштењу медијима, запослени на телевизији Авала се питају како је могуће да се током викенда, без претходне најаве и оглашавања регулаторних тела, пре свих Републичке радиодифузне агенције, на брзину реализује унапред скован план да се Авала угаси.  

Индикативно је то да се на истом каналу емитује сигнал нове телевизије у власништву човека који је директно одговоран за пропаст ТВ Авала, додаје се у саопштењу.

Питамо се да ли је ово награда за “медијског магната” који се све време скривао иза 4,95% удела у власничкој структури, а са друге стране нагомилао дугове према држави и пословним партнерима, а запослене и њихове породице довео до ивице егзистенције.

Колико се у овој ситуацији мисли о запосленима говори чињеница да нам се до овог тренутка нико није обратио нити нас обавестио о новонасталој ситуацији.

Захваљујемо се свим државним органима, од председника Републике, преко Владе и надлежних министарстава који су “све учинили” да заштите раднике, њихова права и казне оне који крше закон и злоупотребљавају фреквенцију као национално добро, наводи се у саопштењу запослених на овој телевизији.

Заузврат господин Жељко Митровић добија нову шансу да “извуче кеца из рукава и понуди до сада невидјени програм” а држава још сто незапослених на бироу за запошљавање, закључују запослени. 

Коментари (1)

Остави коментар
уто

06.11.

2012.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [нерегистровани] у 08:36

Ideja?

Na brzinu realizovan i unapred skovan plan da se Avala ugasi zasnovan je izgleda na ideji navedenoj u tekstovima RTS-a i JP ETV-a "Nove mogućnosti?" i "Konačno postoji put do digitalizacije".

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси