Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Конкурсе за суфинансирање медијских пројеката расписале општине Лебане, Сента, Мерошина и Медвеђа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

21. 03. 2023.

Аутор: А.Н. Извор: УНС

Конкурсе за суфинансирање медијских пројеката расписале општине Лебане, Сента, Мерошина и Медвеђа

Општине Лебане, Сента, Мерошина и Медвеђа расписале су конкурсе за суфинансирање медијских пројеката. Највише новца за медијске пројекте издвојила је Општина Медвеђа – четири милиона динара, а најмање Општина Сента – 550 хиљада динара.

Највећи износ средстава који Општина Медвеђа може доделити по пројекту је три милиона и двеста хиљада, док је најмањи 80 хиљада динара. По пројекту, Општина Сента може доделити најмање 55 хиљада, а највише 550 хиљада динара.

За суфинансирање медијских пројеката Општина Мерошина издвојила је милион динара. Најмањи износ средстава по пројекту је 100 хиљада, а највећи 500 хиљада динара.

Општина Лебане је за медијске пројекте издвојила укупно три и по милиона динара. За медијски пројекат се може доделити најмање 50.000, а највише милион динара.

Рок за пријаву на конкурсе свих поменутих општина осим Медвеђе је 1. април. За Општину Медвеђа пријаве се могу послати најкасније до 31. марта.

На конкурсе се може пријавити издавач медија чији је медиј уписан у Регистар медија Агенције за привредне регистре, као и правно лице, односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја. Предузетник приликом пријаве мора приложити доказ да ће суфинансиран медијски садржај објавити медијска кућа која је уписана у Регистар медија.

Текстови конкурса објављени су у рубрици „Медијски конкурси“, на сајту Удружења новинара Србије (УНС).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси