Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Највећа августовска посета сајту УНС-а у претходних седам година
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

26. 09. 2023.

Аутор: К.К.Н. Извор: УНС

Највећа августовска посета сајту УНС-а у претходних седам година

Сајт Удружења новинара Србије - УНС онлајн у августу је посећен 20.249 пута, што је највише забележених улазака на сајт у овом месецу од 2016. године.

УНС онлајн овог августа имао је око 6000 више посетилаца него у истом месецу прошле године и око 2000 више него месец раније, у јулу.

Иако статистика посете сајту УНС онлајн из ранијих година показује да она у летњим месецима опада, овог месеца посета је била већа него иначе.

УНС посећеност сајта прати од 2015. године и то је једина година када је Гугл аналитика у августу показала већи број улазака на сајт него ове године (23.555 посетилаца). То је била година приватизације медија када је УНС био међу јединим сајтовима на којем су се могле на једном месту пронаћи најважније информације о приватизацији.

Као и сваког месеца, и у августу на сајту УНС-а објављиване су најважније медијске информације из Србије и света, синдикалне теме, текстови о радним правима новинара, односно проблемима са којима се сусрећу колегинице и колеге у свом раду, власничким променама у недељнику НИН, информације о медијским конкурсима...

Најчитанији текст на сајту УНС-а у августу био је „Четворо дописника Данаса пред отказом због смањења трошкова рада“.

О најважнијим медијским информацијама на сајту УНС обавештава своје чланове слањем е-билтена на више од 7000 адреса три пута недељно, као и постављањем вести на налоге УНС-а на друштвеним мрежама Фејсбук, Твитер и Инстаграм.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси