Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Школа веб новинарства уписује осму генерацију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

08. 10. 2013.

Школа веб новинарства уписује осму генерацију

Школа веб новинарства Удружења новинара Србије (WebNovinar) уписује VIII групу полазника.

Две су могућности праћења наставе. Полазници могу бити физички присутни у учионици у којој се часови одвијају, а могу се и определити за учење на даљину.

Ово је друга генерација која ће заинтересованима за рад на вебу омогућити да се усавршавају пратећи наставу у нашој школи из својих домова.

Директан пренос предавања, наставни материјали, презентације и уџбеник Школе веб новинарства биће им доступни у електронској форми преко сајта школе WebNovinar.

Посебан акценат стављен је на стицање практичних знања и вештина које ће полазницима омогућити самосталан рад на вебу, односно успешан рад у оквиру онлајн редакција или информативних служби.

Наставу и вежбе држе водећи српски професионалаци из области веб новинарства, бизниса, односа с јавношћу, маркетинга, веб дизајна и мултимедија.

Школа траје два месеца, а часови се одржавају викендима.

Пријављивање је у току, а за више информација обратите се координатору Школе веб новинарства Марку Недељковићу на е-маил адресу: marko.nedeljkovic@uns.rs или на број телефона: 011 32 36 337.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси