Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Попусти на УНС-ове књиге током Сајма
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

10. 10. 2013.

Попусти на УНС-ове књиге током Сајма

Удружење новинара Србије (УНС), уочи 58. Међународног сајма књига, одобрило је за чланове УНС-а посебне попусте на своја издања током октобра. Право на куповину књига са попустом имају колеге са овереном легитимацијом за ову годину.

 

Књига "Хроника Удружења новинара Србије 1941-2006" аутора Милета Недељковића, са попустом стаје 700 динара.

Хроника УНС-а на више од 500 страница приказује историју српског и југословенског новинарства за време окупације, периода социјализма, изазове пред којим се ова професија нашла деведесетих година, али и период реформи које су у УНС-у уследиле после 2000. године.

Дело "Дражесни КГБ јави се" аутора Драгослава Симића и Милана Петровића за чланове са овереном легитимацијом стаје 500 динара. У књизи се описује деловање тајне радио станице "Слободна Југославија", која је емитовала програм из Букурешта пре 60 година и чији је уредник био данашњи дописник београдске Политике из Румуније Милан Петровић.

Зборник „Лаза Костић- визионар“ са попустом кошта 500 динара.

Зборник садржи текстове и разматрања о Лази Костићу у свим областима његовог стваралаштва, као што су текст о његовом политичком деловању, животу као извештача, коментатора, репортера, његовом деловању као првог председника Српског новинарског друштва.

Цена књиге "Вимблдонски дневник (1951-1988)" је 500 динара.

"Вимблдонски дневник” је књига сабраних текстова- прича са вимблдонских терена, које је Миро Радојчић, новинарски доајен, објављивао у Темпу, Спорту, Политици и НИН-у.

Зборник “Димитрије Давидовић, вечити савременик”(1789-2009) стаје 500 динара. Представља скуп радова о доприносу српског новинарства развоју демократије од Новина сербских 1813. до данас.

Редовне цене ових књига (без попуста) су: "Хроника Удружења новинара Србије 1941-2006" 1000 динара, "Дражесни КГБ јави се", "Вимблдонски дневник (1951-1988)", „Лаза Костић- визионар“ и “Димитрије Давидовић, вечити савременик” 700 динара.

Издања УНС-а могу се купити у рачуноводству УНС-а, у Ресавској 28/I у Београду.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси